Aklınızı Çeldirmeyin Facebook Twitter Youtube Pinterest Instagram RSS - Sadece İmge Yayınları
Aklınızı Çeldirmeyin

Sitemizde:
476,00TL

İndirim: %
Kitap
Facebook'da Paylaş Twitter'da Paylaş
Yayınevi: İmge
Yazar: Francesca Gino
Barkod: 9789755338989
ISBN: 9789755338989

Özellikler: Boyut: 13,5 x 21 / İthal Kitap Kâğıdı / 317 sayfa / 1. Baskı, Şubat 2018

Çevirmen: Zafer Akın

Farkında olmayabilirsiniz, ancak basit, görünüşte ilgisiz faktörler, genellikle planlarınızdan ve arzularınızdan sizi saptırarak kararlarınız ve davranışlarınız üzerinde derin etkilere sahip olabilir. Bu kitap, bu etkileri belirlemenize ve bunlara karşı önlemler almanıza yardımcı olarak, aldığınız kararlara sadık kalmanızı ve amaçladığınız hedeflere ulaşmanızı sağlamada sizin için bir yol göstericidir.

Psikolog ve Harvard Business School profesörü Francesca Gino, seçimlerimizin hedeflerimizle karşı karşıya gelmesinde rol oynayan güçleri uzun süredir incelemektedir. Bu kitapta tüketici ve çalışan olarak sahip olduğumuz rollerden (satın aldığımız şeyler, meslektaşlarımızla etkileşim kurma şeklimiz), insan olarak daha geniş çapta yaptığımız seçimlere kadar (kiminle çıktığımız, arkadaşlarımızla olan ilişkilerimiz) çok çeşitli durumlarda nasıl karar verdiğimizi araştırmaktadır. Gino'nun araştırmalarından, istediğimiz şeylerle, sonuç olarak yaptığımız şeyler arasında bir uyuşmazlığın ortaya çıkma ihtimalinin ne zaman en fazla olduğunu anlıyoruz. Kararlarımızı en başta düşünmediğimiz yönlerde hangi faktörler etkiler? En önemli kararlarımızı raydan çıkarabilecek ince etkileri düzeltmek için neler yapabiliriz? Bu ve benzeri sorulara verilen cevaplar, kişisel ve mesleki hedeflerinize bağlı kalmanız noktasında size yardımcı olacaktır.

Bu kitap, kararlarınızın nüanslarını daha iyi anlamanıza ve kararlarınızın yoldan çıkmasına neden olan etkilerle gerçek dünyada karşılaştığınızda, onlarla daha kolay başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Çok iyi kurgulanmış planların bile rayından nasıl çıkabildiğini öğrenmekle, kendi planlarınıza bağlı kalma noktasında daha donanımlı olacaksınız.




Yorumlar Ana Sayfa Devam
Bu yayını satın alanlar ayrıca şunları satın almışlar

Masumiyet Çağı

Edith Wharton
İmge
Masumiyet Çağı

544,00TL
Kurumsal İktisat

Eyüp Özveren
İmge
Kurumsal İktisat

595,00TL
Sanatçının Mektupları

James Joyce
İmge
Sanatçının Mektupları

5,00TL
İstanbul ve Anadolu'dan Sınıf Profilleri

Korkut Boratav
İmge
İstanbul ve Anadolu'dan Sınıf Profilleri

395,00TL
Türkiye'de Alevilik

Murat Okan
İmge
Türkiye'de Alevilik

395,00TL
Yeni Sağ Yeni Aldatmaca

Işık Kansu
İmge
Yeni Sağ Yeni Aldatmaca

295,00TL
Üçüncü Sınıf Nedir

Emmanuel-Joseph Sieyés
İmge
Üçüncü Sınıf Nedir

195,00TL
Ahşabın Öyküsü

Mehmet Ali Kılıçbay
İmge
Ahşabın Öyküsü

16,00TL
Ezilenler

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
İmge
Ezilenler

444,00TL
Azgelişmişliğin Sürekliliği

Fikret Başkaya
İmge
Azgelişmişliğin Sürekliliği

26,00TL
Satış Destek
Telefon (10:00 - 18:00): (216) 348 60 58    Adres: Mühürdar cad. No:80 Kadıköy / İstanbul
Telefon (10:00 - 18:00): (532) 696 05 74    Adres: Konur Sok. No:17 Kızılay / Ankara
E-Posta: siparis@imge.com.tr   



İmge Kitabevi © 2026